Persoonlijk afzetlint met bedrukking

Wanneer je afzetlint moet gebruiken geeft dat al snel een onaantrekkelijk en rommelig gevoel aan het geheel. Het is echter wel vaak nodig om iets belangrijks duidelijk te maken. De oprichters van Bedruktafzetlint.nl hebben een geniale oplossing bedacht om dergelijke situaties te veranderen in iets positiefs. Bij hen kun je afzetlint met bedrukking bestellen waardoor het een manier wordt om meer naamsbekendheid te verwerven of tenminste een beetje stijl te laten zien. 

Afzetlint kan je visitekaartje zijn

Het traditionele afzetlint bevat schreeuwende rode en witte vlakken. Dat is misschien handig voor echt gevaarlijke situaties, maar over het algemeen geeft het enkel een chaotische indruk. Als je vaak afzetlint gebruikt om naar voorbijgangers of bezoekers te communiceren waar ze niet mogen komen, dan kun je dat vanaf nu doen met aantrekkelijk ogend lint. Laat daarvoor je bedrijfsnaam, logo of een pakkende tekst drukken op het afzetlint van jouw keuze.

Kies het lint dat bij je past

Op de website van Bedruktafzetlint.nl kun je allerlei opties selecteren bij het bestellen van je persoonlijke afzetlint. Je kiest de breedte en lengte van het gewenste lint. Daarna besluit je welke achtergrondkleur het beste bij je onderneming past. Vervolgens kun je aangeven of je daarop een naam, logo of afbeelding wilt laten drukken. Je bestelling wordt duurder als je meer kleuren wilt gebruiken en goedkoper wanneer je meer rollen in één keer bestelt.

Speciaal ontwerp

De specialisten die het afzetlint voor je gaan drukken hebben veel ervaring met dit proces. Zij kunnen je advies geven over de beste opties voor jouw situatie. Zo vragen verschillende plekken – zoals bouwplaatsen, hulpdiensten, evenementen en parkeerplaatsen allemaal om net een andere soort stijl. Door het gesprek met hen aan te gaan kun je verzekeren dat je het best mogelijke eindproduct krijgt.