Beleggen bij LYNX

LYNX is volgens cijfers al een aantal keer als de beste broker in Nederland uitgeroepen en dat is niet voor niets. Overweeg je de diensten van LYNX te gebruiken, dan is het slim om een kijkje te nemen naar de zaken die bij deze broker komen kijken. Wil je hier meer over weten, lees de onderstaande tekst dan eerst goed door.

Wie is LYNX?

LYNX is een online broker of effectenmakelaar die opgericht is in Nederland in 2006. De focus ligt hierbij op het in verbinding brengen van aanbieders en verkopers tegen vergoeding en het faciliteren van het handelen in derivaten en aandelen. Deze broker probeert daarnaast ook te zorgen voor een optimale dienstverlening en voor het bieden van diensten op wereldwijd niveau waarbij je kunt beleggen op ruim 135 verschillende beurzen. LYNX is de ideale broker voor de minder ervaren belegger aangezien er verschillende cursussen online te vinden zijn, de ondersteuning optimaal is, de tarieven scherp zijn en er ook een basic versie is van de website.

Kenmerken en eigenschappen van deze online broker

Bij deze populaire online broker heb je de mogelijkheid om te beleggen in ruim 135 beurzen op wereldwijd niveau, maar je kunt ook beleggen in obligaties, in opties en futures, in sprinters, turbo’s en speeders en in ETF’s en valuta. Hier komt nog bij dat je kunt kiezen uit een ruim assortiment aan beleggingsinstrumenten en beurzen, dat je geniet van een geavanceerd en stabiel platform, dat je gebruik kunt maken van een tweede platform voor beginnende beleggers die simpeler is en dat je verschillende trainingen en webinars kunt volgen voor extra kennis.

De voordelen van LYNX als broker

Je kunt uitgaan van verschillende voordelen als je kiest voor de diensten van deze welbekende broker, waaronder:

  • Deze broker handelt op internationaal niveau waarbij je op ruim 135 beurzen in 33 landen kunt beleggen. 
  • De tarieven die bij deze broker worden gehanteerd zijn scherp.
  • Je kunt van een stabiel platform uitgaan en een innovatieve ontwikkelingen. Hierdoor is het platform zeer betrouwbaar en daarnaast ook altijd en overal toegankelijk.
  • Je kunt van een persoonlijke dienstverlening uitgaan waarbij de focus op professionaliteit ligt.
  • Zowel particulieren als ondernemers kunnen hun kans grijpen op internationale beurzen bij deze broker.
  • Deze broker is gereguleerd en staat onder scherp toezicht van gerenommeerde onafhankelijke partijen voor een extra mate van betrouwbaarheid.

Gereguleerde online broker

LYNX staat onder scherp toezicht in Nederland van zowel De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten. Daarnaast kan je van betrouwbaarheid uitgaan aangezien de Nederlandse beleggerscompensatie maximaal € 20.000 is.

Hulp bij account maken

Wil je een account openen bij LYNX broker en heb je hier hulp bij nodig? Dan kan een medewerker je altijd van dienst zijn en adviseren over de meest geschikte keuze voor je situatie. Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de medewerkers van deze broker en daarnaast ben je verzekerd van een klantvriendelijke dienstverlening waarbij het creëren van een goede band tussen de broker en de klant centraal staat. Kijk voor meer informatie op Compareallbrokers.com