Alle online bedrijfs uitjes op een rij: de leukste van 2021

Dit jaar waren de bedrijfs uitjes iets anders dan we tot nu toe gewend waren. Door het vele thuiswerken, wachten de thuiswerkers ongeduldig op wat collegiaal contact in de echte wereld. Maar de corona regels staken hier helaas vaak een stokje voor. Toch up-to-date blijven van je collega’s? Dan maar online bedrijfs uitjes organiseren! Dit kan overigens ook heel leuk zijn.

Online bingo

Er zijn genoeg spellen die je net zo goed online kunt spelen. Wat dacht je van bingo? Tijdens bedrijfs uitjes waar je online Bingo speelt, heb je allemaal een bingokaart. Maar in plaats van de ouderwetse bingo, maak je de online variant zo interactief als het maar kan. Zo kun je dansrondes doen en tussendoor vragenrondes inplannen. En wat is bingo zonder de prijzen? Koop grote en kleine prijzen voor de winnaars. 

Bierproeverij achter je scherm

Maar, je kunt ook andere online bedrijfs uitjes organiseren. Heb jij bier enthousiastelingen in je team? Organiseer dan een bierproeverij van achter je scherm. Je kunt bij veel speciaalzaken bierpakketten kopen met lokaal gebrouwen bier. Denk aan gewone Pilsners, blond bier, IPA’s en donker bier. Samen met het bier pakket krijgen jij en je collega’s een boekje. Hierin staan open en gesloten vragen. Aan de hand hiervan ga je het bier beoordelen op smaak, kleur en bitterheid. Tijdens een online bier proeverij kun je bijkletsen met je collega’s onder het genot van een heerlijk biertje. Ideaal voor als je weinig contact hebt gehad met je collega’s de afgelopen tijd en geen zin hebt om een heel dagdeel uit te trekken voor de activiteit. 

Kantoor quiz tijdens bedrijfs uitjes

Wil je iets leuks doen voor je collega’s en de band tussen je collega’ en het bedrijf sterker maken? Een kantoor quiz biedt een mogelijkheid voor zowel oude als nieuwe werknemers om een betere indruk van elkaar te krijgen. Dit kun je doen door persoonlijke anekdotes en vragen over specifieke werknemers in de quiz te doen. Je kunt de quiz zo grappig maken als je zelf wilt, maar blijf altijd respectvol. Het is niet leuk als iemand zich voor schut gezet voelt. Ook kun je basale vragen over het bedrijf zelf erin zetten. Je zult zien dat zelfs de werknemers die er het langst werken nog twijfelen over de antwoorden! Zorg ook hierbij dat je een leuke prijs hebt voor de winnaar van dit soort bedrijfs uitjes. 

De slimste mens

En ander spel wat je makkelijk kunt doen op afstand is ‘De slimste mens’. Test je eigen kennis en die van je collega’s op allerlei verschillende onderwerpen. Je kunt dit spel zowel individueel als met zijn tweeën doen. ‘De slimste mens’ kun je zelf organiseren, maar je kunt ook gebruik maken van een online quizmaster.

Professionele programma’s voor online bedrijfs uitjes

Wil je er zeker van zijn dat je online bedrijfs uitjes een succes worden? Huur dan een online begeleider in en koop een speciaal gemaakt spelpakket. Je kunt met de professionele spel begeleider overleggen wat je wensen precies zijn. Lees hier meer over op https://teamspeling.nl/